Den Bommel E2 - Zuidland E2 06 februari 2016 Terug

VVDB E2 – Zuidland E2, zaterdag 6 februari 2016.

Na exact 49 dagen konden we weer eens de wei in, de laatste wedstrijd speelden we 19 december, uit tegen OVV.
Iedereen had er dus reuze zin in. Kim moest helaas ziek afzeggen, maar zus Indy nam haar plekje over.
Ook Daley versterkte ons team vandaag, hij kon meedoen omdat de F1 vrij was.
We speelden op het hoofdveld en om 11.00 trapten we af. Roy verdedigde de goal vandaag. Indy en Tony stonden achterin, Roan en Jadyn op het middenveld en Mendy en Collin stonden in de spits.
DB kwam al snel op 1-0 door onze topscoorder Collin, na een fraaie dribbel knalde hij mooi raak. Daarna kwam DB 10 min. onder druk te staan. Zuidland trok ten aanval en DB moest ver terug in de verdediging. Dit leverde een hele serie corners op, maar gelukkig geen goal. Het was juist DB wat weer scoorde, nu was het Jadyn die raak schoot, na een assist van Collin. Zuidland gaf niet op ging weer richting het doel van Roy. Weer kregen ze een paar corners en met kunst-en vliegwerk en via Collins rug en achterste ging de bal er niet in !
Maar even later was het toch raak en werd de aanvalslust van Zuidland beloond.  Het spel ging lekker op en neer en beide ploegen maakten er een leuke pot van. Daley was inmiddels gearriveerd en hij loste Jadyn af. Hij gaf gelijk een prachtige pass op Collin die alleen op de keeper afging. Hij schoot prachtig in het hoekje, maar de keeper redde met een prachtige duik. Dat liet Collin niet op zich zitten en even later ramde hij de bal nog harder en hoger richting het doel. Deze bal was zelfs voor de lange keeper onhoudbaar, via zijn vingertoppen verdween de bal in de kruising, 3-1 ! De Kruus vierde feest! Net voor de rust kreeg Zuidland zijn 28e corner, via Indy’s rug kwam de bal op de kruising, DB kwam dus goed weg ! De scheids blies nu voor het rustsignaal.

Na de rust was de eerste kans voor Daley, maar de keeper redde knap. Daarna een 100% kans voor Jadyn, maar via de keeper kwam de bal op de paal. Even later hetzelfde scenario, maar nu hobbelde de bal net naast.  De keeper schoot de achterbal richting het middenveld, waar Indy hem in 1x op haar pantoffel nam, de bal ging over de keeper, maar helaas ook naast het doel. Het had anders een prachtige goal geweest !  Roy had een rustige 2e helft in de Bommelse goal, Tony en Indy hielden bijna alles tegen en Roan hielp af en toe ook een handje in de verdediging.
Mendy was vooral qua overspelen lekker bezig. Collin maakte een mooie actie en speelde Daley aan, die op de goal vuurde, helaas kwam de bal op de paal. Even daarna kreeg DB een corner, via de kluts kwam de bal bij de meegekomen Indy die hard uithaalde. De keeper kon half redden waarna Jadyn attent bij de 2e paal de 4-1 erin tikte. Toen Daley met zijn rug de 5-1 erin duwde na weer een corner, was het feest compleet.  Voor de statistieken scoorde Zuidland nog 1x, waardoor de eindstand op 5-2 kwam.
Een leuke pot voetbal tegen een leuk team eindigde met voor alle spelers een dik verdiende zak chips.

Goals : Collin 2x, Jadyn 2x, Daley 1x.