Sponsor aan het woord 22 november 2016 Terug

Vrijdagavond 18 november waren de sponsors uitgenodigd op de voetbalwei voor een hapje, een drankje en een bbq. Wij ontvingen hiervoor ook een uitnodiging, omdat YP Fashion tenues sponsort, dit is het derde jaar. De F1 speelt dit seizoen hierin. Wij hebben ook niet getwijfeld over het wel of niet gaan naar deze avond, juist omdat wij het erg leuk vinden te zien, dat de sponsoring gewaardeerd wordt.

Na de opening van Martijn Engels en al een heerlijk hapje (en niet te vergeten drankjes) te hebben gekregen, werd de bbq geopend. Overheerlijke salades en super vlees waren rijkelijk aanwezig. Top!

Nadat iedereen heerlijk gegeten had, heeft Jelle Gunneweg (reporter bij Radio Rijnmond) een aantal heren geïnterviewd en wel: Martijn Engels en Martin Kievit (bestuursleden), Dick Hoogkamer (de sportmasseur), Ron Klijn (jeugdbestuur), Wesley Bakker (speler van het 1e) en de hoofdsponsor van het 1e, Peter Brouwer de Koning. Erg leuk om wat meer te horen van deze mensen, ieder op zijn eigen manier verbonden met vv den Bommel.

Daarna was er nog een leuke quiz, georganiseerd door Marco Driesse...petje op, petje af. Het viel toch op, dat niet alleen heren verstand van voetbal hadden, maar ook zeker de dames het goed deden hierbij .
Winnaar.....Ron Klijn! Dat dan weer wel, haha.

Uit deze avond bleek weer des te meer, hoe belangrijk sponsoring voor de voetbal is. Zonder sponsors geen voetbal, ik denk dat dat wel gezegd kan worden.

Daarom aan een ieder van u het verzoek om eens na te denken over enigerlei van sponsoring, het kan zijn het schenken van een bal, het kan een reclamebord zijn, een bedrijfsnaam op de tenues en nog vele andere mogelijkheden. Het is allemaal hard nodig..

Wij danken iedereen voor de organisatie van deze avond, het was top geregeld!

Groetjes,
Tjerk en Bionda IJpema

VOOR MEER FOTO'S KLIK HIER