Avond4Daagse 14 juni 2018 Terug

Zeer geslaagde Avond4Daagse bij VV Den Bommel.
De Activiteitencommissie van VVDB heeft dit jaar, van 5 t/m 8 juni, de Avondvierdaagse georganiseerd in Den Bommel. Er werd telkens gestart én gefinished bij VVDB op
Sportpark de Kruus. Onder leiding van vele verkeersregelaars werden er afwissellende routes in én om Den Bommel gelopen. Van zeer jeugdig (3 jaar) t/m mensen van in de 70, iedereen liep mee ! De afstand van 5 km per avond werd door iedereen lachend gehaald. Alhoewel er soms een kleine pleister aan te pas moest komen na een valpartijtje. De lopers kregen onderweg drinken, fruit, gevulde koeken enz… allemaal mogelijk gemaakt door de plaatselijke ondernemers “Bakkerij Lekker Gebakken” en “Landwinkel ’t Zand”. De firma Kreko en AA –drink zorgden voor heerlijke frisdrank en ijsjes voor onderweg.
Vrijdagavond zijn de lopers feestelijk onthaald op de Kruus, onder begeleiding van live muziek. De lopers werden eerst op het Emmaplein opgewacht door het muziekkorps “Van der Harst” uit Ooltgensplaat, waarna er gezamenlijk richting de voetbalwei gelopen werd.
Op de wei zelf was inmiddels een terras opgesteld voor de toeschouwers en ook de KiKa stand was inmiddels ingericht. Nadat de lopers onder het Kika finishdoek gelopen waren en ook onder de ballonnenboog door waren, wachtte hen de dikverdiende medaille (mogelijk gemaakt door de firma Sterkman), een heerlijke pannenkoek en wat drinken. En uiteraard alle cadeaus en bloemen van de familie en vrienden. Ook konden de lopers op de foto op een grote oranje Rabobank stoel. Ook de politie gaf de laatste avond acte de presence, de 2 politiedames namen alle tijd voor foto’s met de kids en ze mochten zelfs in de politiebus kijken ! De helft van het inschrijfgeld werd door VVDB aan Kika geschonken en zelf haalden ze ook nog een mooi bedrag op met hun kraam. Al met al een super geslaagd evenement !
De Act.Com. van VVDB wil alle sponsoren, de Dorpsraad, de Gemeente en de vrijwilligers héél hartelijk bedanken voor alle inzet en hulp ! Zonder jullie was dit niet gelukt.
Op naar 2019 voor een mooie 2e editie.