Playbackavond 15 November 2014 18 november 2014 Terug

Playbackavond bij VV Den Bommel.

Wat was het weer een geweldige avond tijdens de Playbackshow op de voetbalwei in Den Bommel ! De hele kantine was volgestroomd met ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden. Iedereen had weer heel
erg zijn best gedaan en flink geoefend, op de avond zelf besloot Wes Hoendervangers nog mee te doen en hij nam heel de zaal mee met “Viva Hollandia” van Wolter Kroes , ook Alyssa Klijn besloot onder het avondeten dat ze toch wel mee wilde doen en behaalde zelfs de 2e prijs met het nr. “Around” van Julia en wat hebben we gelachen om Miley Bakker die onder het playbacken van het “Vliegerlied” even stopte om bij moeder Fiona haar neus te gaan snuiten !! Haar broer Daley kreeg ook heel de zaal mee met de “Jodeljump” en zeker zijn oma Els die het hardst meezong  (en die nu al ingeschreven is voor Playbackavond van 2015!)Melissa Bakelaar ging in haar eentje het podium op omdat haar zusje helaas ziek was, maar toch won ze de 3e prijs met het liedje “My Boyfriend” van M-kids . Mendy en Cheyenne hadden een schitterend dansje bedacht voor het nr. “Sexy als ik dans” van Nielson, er zaten zelfs een aantal radslagen in, erg spectaculair !
Lotte en Femke deden voor het eerst mee maar ze hadden helemaal geen podium vrees, ze deden het nr. ”Feestje” van Kinderen voor Kinderen. Daarna kwam Kyara op het podium in een prachtige roze jurk, ze deed het nr. “Laat het los” van Elza uit de film Frozen en gaf een geweldige show weg die de gedeelde eerste prijs opleverde. De andere eerste prijswinnares was Indy Zuijdijk die de laatste tijd flink in de lappenmand zit, maar ze liet zich daardoor niet tegenhouden om een schitterend optreden neer te zetten als Arianda Grande. Zij won de wisselbeker met het nr. “Break free”.   Alle kinderen kregen een herinneringsmedaille uitgereikt van de jury, bestaande uit Marielle Lokker
en Peter en Bianca Brouwer de Koning.

Toen waren de volwassenen aan de beurt, we begonnen met 3 optredens, maar spontaan kwamen er op de avond zelf nog 3 bij zodat er 6 optredens in totaal waren. Richard van Broekhoven beet de spits af en twistte over t podium heen als de als zwarte Piet geschminkte Chubby Chekker, gevolgd door de winnares van vorig jaar Suus de Jong die ook nu de kantine weer op zijn kop kreeg en weer de eerste prijs en wisselbeker in ontvangst mocht nemen met het nr. “Break Free” van Arianda Grande.  Als toegift playbackte ze ook nog eens “Born this way” van Lady Gaga, omdat de volgende artiest (Herman Brood) nog niet helemaal klaar was.  Maw. een echt podiumbeest !
Ze werd gevolgd door Wim de Roon die volledig in Herman brood getransformeerd was en dat ook trouwens pas op de dag zelf besloten had. Het nr. “Saturday Night” werd foutloos geplaybackt.
Daarna kwam Peter Hoendervangers die buiten nog liep te oefenen omdat ook hij net besloten had mee te doen en hij won nog de 2e prijs ook met Happy van Pharrel Williams, toen kwam onze topper Kevin Engels, hij wilde ook weleens meedoen
besloot hij tegen tienen en klom t podium op en kreeg heel de zaal mee met het Limburgse lied ; Auto, vliegtuig van Rowwen Heze  en als laatste in de rij waren de vijf dames Judith de Roon, Selina Driesse, Annelie Kornet, Diane van Bergen en Veronica Zuidijk aan de beurt. Ze hadden avonden lang geoefend en daardoor gaven ze een prachtig in elkaar gezet optreden weg van Megan Trainor met All about the base en hiermee wonnen ze de 3e prijs. Als afsluiter gaven de 2 wisselbeker winnaressen bij de jeugd en de volwassen, Indy en Suus, samen op t podium nog een toegift, want ze deden toevallig hetzelfde nummer van Arianda Grande ! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond !! Natuurlijk met medewerking van DJ Groove, de jury en Danny Lokker die de bekers en medailles heeft gesponsord.

De Activiteitencommissie van vv Den Bommel bedankt iedereen voor de geweldige opkomst en zeer geslaagde avond en tot volgend jaar !

  Voor meer foto's klik hier!