WHS - Den Bommel 08 februari 2020 Terug

In de uitwedstrijd tegen WHS was de eerste helft waarin voor het publiek niet veel te beleven viel.
De thuisclub had wel een overwicht maar kon geen echte vuist maken. Den Bommel speelde onsamenhangend en had veel moeite de bal in de ploeg te houden.
De 2e helft kwam Den Bommel beter uit de kleedkamer en in de 48e min kwam de 0-1 op het scorebord. Na goed voorbereidend werk van Johnno Bakker was het Ruben dos Santos Fortes die de voorzet knap binnen schoot. Den Bommel gooide het tempo nog wat omhoog en WHS had hier moeite mee. Na eerst enkele goede kansen gemist te hebben, waaronder 2x alleen voor doel, was het in de 64e min Johnno Bakker, op aangeven van Patrick Verolme, die rustig bleef en bekeken de 0-2 scoorde. De verdediging van Den Bommel moest wel alert blijven bij de spaarzame uitvallen van WHS. In de 70e inuut was het Ruben dos Santos Fortes die de 0-3 scoorde, wederom op aangeven van Johnno Bakker. De eindstand van 0-4 werd in de 86e min bepaalt door  Patrick Verolme, die een vrije trap bij de 2e paal knap binnen kopte.

Opstelling: Rick Postema, Johan Kornet, Joris Buijs, Stefan Klink, Leon Breeman, Frank Post (60 Corné op ’t Hof), Ruben dos Santos (80 Thomas Engels), Patrick Verolme, Wesley Bakker, Johnno Bakker, Jesper vd Hoek (75 Dave van Eijmeren)