Verslag Den Bommel - De Fendert 08 maart 2015 Terug

De uitslag doet misschien verwachten dat het een gemakkelijke overwinning voor Den Bommel was maar het tegendeel is het geval. De Fendert gaf goed tegenspel en Den Bommel moest alles uit de kast halen om de drie punten op “De Kruus” te houden. De drie doelpunten werden deze wedstrijd allemaal gescoord door de jarige Robin Noteboom.

Al in de 3e min kwam Den Bommel op voorsprong via een wonderschoon doelpunt. Een diepe bal kon door de doelman van de bezoekers net buiten de 16mtr voor de inkomende Johnno Bakker worden weggetrapt, maar de bal belandde op het middenveld in de voeten van Robin Noteboom. Die controleerde de bal en haalde van zo’n 40 mtr direct uit en zag de bal net over de teruglopende doelman heen in het doel belanden, 1-0. De Fendert liet zich niet van de wijs brengen en gaf daarna vol gas om de achterstand weer ongedaan te maken. In de 6e min leek een schot vanuit de 2e lijn in de benedenhoek te verdwijnen maar doelman Bins kon met de vingertoppen de bal uit het doel ranselen. Een paar min later kon Den Bommel opgelucht adem halen toen een inzet van De Fendert via buitenkant paal naast ging. Den Bommel kwam er regelmatig gevaarlijk uit maar het vizier stond niet op scherp. De ruststand werd dus 1-0.

In de 46e min ging Robin Noteboom op rechts goed door maar zijn afgemeten voorzet werd door Wesley Bakker van dichtbij over geschoten. De Fendert bleef het Den Bommel lastig maken maar kon deze middag dit niet uitdrukken in doelpunten. In de 68e min kwam Den Bommel op een bevrijdende 2-0 wederom door Robin Noteboom die een voorzet van Wesley Bakker keurig binnen schoot. Het spel golfde daarna wat heen en weer en het publiek moest wachten tot de 81e min voordat er weer wat te beleven viel. De 3-0 kwam op het scorebord, Robin Noteboom kon in vrij staande positie de bal simpel in het lege doel tikken.

Opstelling: Ti Jey Bins, Joey Bahnert, Raoul Verolme, Leon Breeman, Ruud Maliepaard, Corne Op ’t Hof, Jesper vd Hoek (80 Leon v Bergen), Patrick Verolme, Robin Noteboom, Johnno Bakker (15 Wouter Bakelaar), Wesley Bakker

Kaarten: Corne Op ’t Hof, Raoul Verolme

 

Voor foto's klik hier

Voor nog meer foto's (Richard vd Wetering) klik hier