Den Bommel - MZC'11 24 maart 2018 Terug

Als Den Bommel wat beter met de kansen was omgesprongen had de eindstand er beter uit gezien en waren de punten op “De Kruus” gebleven. MZC’11 had weliswaar het betere van het spel maar kon dit pas in de slotfase in doelpunten omzetten.
Het eerste gevaar kwam van de bezoekers uit Zierikzee, bij een voorzet kwam men een teenlengte te kort om de bal in het net te schieten. Den Bommel liet zich niet onbetuigd en in de 15e min was men dichtbij een doelpunt maar Ruben Rui dos Santos werd teveel gehinderd om de kans te benutten. Even later werd Johnno Bakker binnen de 16mtr neergelegd maar waar iedereen op het fluitsignaal van de scheidsrechter wachtte gaf hij aan dat er niets aan de hand was. Vlak voor het rustsignaal kreeg Den Bommel loon naar werken, een schot werd in 1e instantie gekeerd door de doelman maar de terugspringende bal werd door Joris Buijs keurig binnen geschoten, 1-0.
De 2e helft liet MZC’11 zien dat men iets aan de achterstand wilde doen en ging vol op de aanval, Den Bommel kwam er bijna niet meer uit en had de handen vol aan het verdedigen van de voorsprong. In de 53e leek Den Bommel de voorsprong te verdubbelen maar alleen voor de doelman lukte Johnno Bakker het niet om deze te verschalken. MZC’11 bleef de druk opvoeren maar kon vooralsnog geen gaatje in de verdediging vinden. In de 70e min werd een voorzet van Joris Buijs goed ingekopt door Ruben Rui dos Santos maar de doelman wist met een reflex erger te voorkomen. Even later was het opnieuw Johnno Bakker die alleen richting doel ging maar wederom was de doelman de overwinnaar. In de 87e min wist MZC’11 dan toch een bres in de verdediging te slaan en schoot de 1-1 binnen. Men ging ook nog op jacht naar de winst en vlak voor het eindsignaal wist men nogmaals het net te vinden,1-2, en bleef Den Bommel met lege handen achter. 

Opstelling: Jordy Hanenberg, Jordy Buijs, Patrick Verolme, Leon Breeman, Joey Bahnerth (70 Wesley Bakker), Frank Post, Joris Buijs, Jesper vd Hoek (85 Daniël Mullenberg), Mees Vroege (75 Patrick Vrauwdeunt), Ruben Rui dos Santos, Johnno Bakker

Voor foto's van de wedstrijd klik hier