Den Bommel - Rhoon 17 november 2018 Terug

In de thuiswedstrijd tegen Rhoon ging Den Bommel voortvarend van start. Na wat plaagstootjes was het Leon Breeman die in de 14e min uit een corner de 1-0 binnen kopte. In de 19e min werd het ook nog 2-0 door Johnno Bakker  na een goede combinatie met Joris Buijs. Wie dacht dat het een simpele overwinning zou worden kwam bedrogen uit. Rhoon kromde de rug en wist voor het rustsignaal de stand weer op gelijke hoogte te brengen. Eerst in de 37e min strafte het foutief uitverdedigen goed af en in de 44e min gleed een verdediger van Den Bommel uit en kon een aanvaller simpel de 2-2 binnen schieten.
Na het beginsignaal voor de 2e helft ging Den Bommel direct op zoek naar een voorsprong. Een vrije trap van Patrick Verolme in de 47e  min ging via binnenkant paal het veld weer in. In de 53e min lukte het alsnog, Wesley Bakker ging over links goed door, zijn voorzet werd door Ruben Rui dos Santos verlengd en Johnno Bakker stond klaar om de 3-2 binnen te schieten. Wederom keek Rhoon tegen een achterstand aan maar in de 61e min, na goed doorzetten wist men de 3-3 te scoren. Vlak daarna had Wesley Bakker de 4-3, na een goede voorzet van Jordan Braafhart, kunnen aantekenen maar hij kwam net een teenlengte te kort. In de 77e een corner voor de bezoekers, iedereen keek er naar en de bal verdween via het been van Patrick Verolme in het doel, 3-4. Den Bommel gooide alles op de aanval maar moest lijdzaam toen zien dat het ook nog 3-5 werd in de 89e min.   

Opstelling: Sonny Kievit, Jordy Buijs, Patrick Verolme, Leon Breeman, Joris Buijs, Jesper vd Hoek (45 Frank Post), Mees Vroege, Stefan Klink, Wesley Bakker, Johnno Bakker (75 Jordan Braafhart), Ruben Rui dos Santos Fortes   

Voor foto's van de wedstrijd klik hier