Den Bommel - NOAD'67 28 september 2019 Terug

In de eerste thuiswedstrijd was het NOAD’67 dat op bezoek kwam.
Na de nederlaag van vorige week had Den Bommel nog wat recht te zetten.

De gasten uit Sint Philipsland werden meteen onder druk gezet maar het was lastig een gaatje te vinden in de verdediging van NOAD’67. Daarnaast moest Den Bommel alert blijven bij de snelle uitvallen en was het aan doelman Postema te danken dat hieruit niet gescoord werd. Met enkele goede reddingen wist hij vooralsnog een tegendoelpunt te voorkomen. In de 41e min kreeg Den Bommel dan toch loon naar werken, Johnno Bakker schoot met een volley de 1-0 op het scorebord.

De tweede helft probeerde NOAD’67 wat meer naar voren te spelen maar zonder dat men echt gevaarlijk kon worden. In de 63e min was het Wesley Bakker die een voorzet knap binnen kopte, 2-0.
Even later werd Johnno Bakker binnen de 16mtr aangetikt en was het Patrick Verolme die de strafschop feilloos binnen schoot, 3-0. NOAD’67 bleef het proberen maar kon geen vuist maken en het was Den Bommel dat in de 78e min opnieuw scoorde. Johnno Bakker passeerde enkele verdedigers, inclusief de doelman, en schoot vervolgens de 4-0 binnen. Even later wist NOAD’67, na even niet goed opletten in de verdediging, alsnog de 4-1 te scoren. Vlak voor het eindsignaal was het Wesley Bakker die met een halve omhaal de 5-1 op het scorebord zette.      

Opstelling: Rick Postema, Johan Kornet (75 Joey Bahnert), Patrick Verolme, Leon Breeman, Joris Buijs (80 Sam Domatilia), Frank Post (70 Coen Kornet), Jesper vd Hoek, Thomas Engels, Wesley Bakker, Johnno Bakker, Ruben Rui dos Santos Fortes.       

Voor foto's van de wedstrijd klik hier