Halsteren - Den Bommel 12 oktober 2019 Terug

Voor de uitwedstrijd tegen Halsteren hadden Frank Post en Stefan Klink zich al afgemeld wegens blessures en in de warming up kwam daar Patrick Verolme nog eens bij. Trainer v Gils moest dus vlak voor de wedstrijd zijn opstelling nogmaals aanpassen.
Het eerste kwartier was er niets aan de hand, Den Bommel bood prima tegenstand. Toen er echter in de 16e min na een foutje in de verdediging de 1-0 gescoord werd gaf de thuisclub wat extra gas en kreeg Den Bommel het lastig. De snelle voorwaartsen zorgend constant voor dreiging en binnen het half uur werd de voorsprong uitgebouwd naar een 3-0.
Vlak na rust had Johnno Bakker de mogelijkheid Den Bommel weer wat dichter bij te brengen maar hij schoot de bal tegen de goed uitgekomen doelman aan. Den Bommel had nu wat meer grip op het spel maar kon geen echte vuist maken. De verdediging van de thuisclub gaf weinig weg en als het lukte om gevaarlijk te worden dan stond de doelman op de juiste plaats om dit onschadelijk te maken. In de 75e min viel, volgens vriend en vijand in buitenspel positie, ook nog de 4-0. Vlak voor het einde wist Ruben Rui dos Santos, via een kopbal, nog de einstand op 4-1 te brengen.    

Opstelling: Rick Postema, Johan Kornet (65 Sam Domatilia), Joris Buijs, Leon Breeman (80 Patrick Verolme), Dave v Eijmeren ( 70 Coen Kornet), Jesper vd Hoek, Thomas Engels, Wesley Bakker, Johnno Bakker, Ruben Rui dos Santos Fortes.    

Voor foto's van de wedstrijd klik hier