Den Bommel - De Fendert 19 oktober 2019 Terug

In een slechte wedstrijd, thuis tegen De Fendert, is het Den Bommel toch gelukt de 3 punten op “De Kruus” weten te houden.
Het was Den Bommel dat het beste aan de wedstrijd begon en in de 12e min op voorsprong kwam, een voorzet bij de 2e paal werd door Leon Breeman teruggekopt naar Wesley Bakker, die met een bekeken kopbal de bal in het doel deponeerde. Beide ploegen bleven grossieren in foute passes en dit kwam de wedstrijd niet ten goede. In de 27e min leek Den Bommel de voorsprong te gaan verdubbelen maar op aangeven van Thomas Engels was het Johnno Bakker die in kansrijke positie over het doel schoot.
De tweede helft was wederom niet van hoge gehalte, zeker bij de thuisclub lukte het vandaag niet om de bal voor lange tijd in de ploeg te houden. De Fendert had nu wat meer inzet en trok het spel steeds meer naar zich toe, zonder echt een vuist te kunnen maken. In de 55e min werd er weliswaar gescoord door de gasten maar dit doelpunt werd wegens buitenspel terecht afgekeurd. Vlak daarna moest doelman Postema nog een keer op treden om een tegentreffer te voorkomen. In de 73e min kreeg Den Bommel een vrije trap op zo’n 20 mtr van het doel, het was Johnno Bakker die met een bekeken schot de 2-0 scoorde. De wedstrijd leek gestreden, De Fendert probeerde het nog wel maar de verdediging van Den Bommel stond goed en gaf niets meer weg. De eindscore, 3-0 kwam vlak voor het einde tot stand. Een verre uittrap van doelman Postema bereikte Johnno Bakker, die de mogelijkheid aan broer Wesley gaf om de bal in het doel te schieten.    

Opstelling: Rick Postema, Johan Kornet (60 Sam Domatilia), Patrick Verolme, Corné op ’t Hof, Leon Breeman, Joris Buijs, Jesper vd Hoek, Thomas Engels, Wesley Bakker (88 Toni Tieleman), Johnno Bakker, Coen Kornet (67 Dave v Eijmeren)    

Voor foto's van de wedstrijd klik hier