VVOR - Den Bommel 02 oktober 2021 Terug

De tweede wedstrijd, uit tegen VVOR, is het wel gelukt om 3 punten binnen te halen.

Beide ploegen keken in 1e instantie een beetje de kat uit de boom.
Het was weliswaar VVOR dat in de 8e min, bij de eerste gevaarlijke aanval, gelijk op voorsprong kwam, 1-0. Den Bommel liet zich niet van de wijs brengen en probeerde waar mogelijk was de aanval op te zoeken. In de 22e min werd Ruben dos Santos net buiten de 16mtr met een flinke overtreding onderuit gehaald. Uit het tumult war daarna even ontstond besliste de scheidsrechter dat er een speler van VVOR direct rood kreeg en kon gaan douchen. Den Bommel probeerde daarna met 11 tegen 10 het spel naar zich toe te trekken maar slaagde er voor als nog niet in om echt gevaarlijk te worden. VVOR bleef met inzet spelen en kwam ook enkele keren dreigend voor het doel bij Den Bommel.

De 2e helft pakte Den Bommel het slimmer aan en in de 51e min was het Johan Kornet die uit een afgeslagen corner de 1-1 binnen schoot. VVOR ging steeds compacter op eigen helft spelen en Den Bommel had het lastig hier een antwoord op te vinden. In de 71e min lukte het dan toch, Jesper vd Hoek nam een terugspringende bal op de wreef en vanaf zo’n 20 mtr ging de bal snoeihard buiten bereik van de doelman tegen het net, 1-2. Beide ploegen probeerde daarna nog wat aan de score te veranderen maar toen de scheidsrechter voor de laatste maal blies was het nog steeds 1-2.

Opstelling: Sander v Reijn, Johan Kornet, Corné op ’t Hof, Leon Breeman, Dave van Eijmeren, Jesper vd Hoek, Frank Post, Raoul Verolme, Thomas Engels, Wesley Bakker, Ruben Rui dos Santos