Den Bommel - IJvv de Zwervers 09 oktober 2021 Terug

Ook in de tweede thuiswedstrijd, tegen IJvv de Zwervers, is het niet gelukt om de eerste punten op De Kruus binnen te halen. Het elftal van trainer van Gils miste 4 spelers wegens blessures en kon tegen de gasten uit Rotterdam derhalve geen echte vuist maken.

De eerste goede kans was voor Den Bommel, een dieptebal op Thomas Engels maar die zag zijn inzet net langs de verkeerde kant van de paal gaan. IJvv de Zwervers trok daarna het spel naar zich toe en speelde met net wat meer inzet dan de thuisploeg. Den Bommel had het lastig om er uit te komen maar wist wel de verdediging goed gesloten te houden en gaf niets weg.

De tweede helft was het wederom Den Bommel die in de 46e min de kans kreeg om op voorsprong te komen maar de inzet van Dave van Eijmeren ging rakelings voorlangs het doel. IJvv de Zwervers bleef met veel inzet strijden en in de 54e min werd dit beloond, een voorzet/schot van de zijlijn verdween over doelman v Reijn in de bovenhoek, 0-1. Den Bommel kon hier weinig tot niets tegen in brengen en in de 69e min kwam ook de 0-2 op het scorebord. Een schot werd in 1e instantie nog gekeerd maar de rebound kwam voor de voeten van een tegenstander en die wist simpel de bal tegen het net te schieten. In de 73e min leek Den Bommel, bij een van de spaarzame aanvallen, dan toch te scoren maar de inzet van Ruben dos Santos kon nog net door een verdediger op de doellijn worden weg geschoten.  Bij beide ploegen werd nog verse krachten in het spel gebracht maar aan de score veranderde dit niets.

Opstelling: Sander v Reijn, Johan Kornet (50 Luca vd Boogert), Corné op ’t Hof, Leon Breeman, Dave van Eijmeren, Jesper vd Hoek, Frank Post (80 Daniek de Roon), Raoul Verolme, Thomas Engels (70 Jelle van Gils), Wesley Bakker, Ruben Rui dos Santos

Voor foto's klik hier